Sportbedrijf Amstelveen organiseert met de wijkplatformen van Randwijck, Westwijk, Bankras / Kostverloren, Elsrijk an, Keizer Karelpark, Stichting WaMi en Participe Amstelland de voor kinderen op de basisscholen bedoelde Beweegbus Zomerweken. 

De Beweegbus Zomerweken teams rijden in de schoolvakantie met drie bussen door Amstelveen en blijven een week  lang op dezelfde plekken staan. Elke bus heeft verschillende sport -en spelmaterialen bij zich. Zoals voor straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, spacescooters, stepjes / wave boards etc. In sommige wijken zijn er zelfs extra activiteiten, zoals springkussens, clinics en picknicks.


Beweegbus Zomerweken zijn er voor ieder kind dat het leuk vindt buiten te spelen. Dat kunnen zij zelfstandig doen, maar ook samen met andere kinderen.  Op wisselende plekken zullen de Beweegbus Zomerweken teams, vier weken lang op maandag t/m donderdag actief zijn. Tijden: 15.00 – 17.30 uur en 19.00 – 21.00 uur

Agenda

Week 1 23-26 juli: Westwijk (Augusta de Wit), Groenelaan (Mont Blanc), Keizerkarelpark (Badjes van der Hooplaan).

Week 2 30 juli-2 augustus: Elsrijk (Van Heuven Goedhartlaan), Kostverloren/Bankras (Kindercampus King), Waardhuizen/Middenhoven (de Meent).

Week 3 20-23 augustus: Kostverloren/Bankras (Parelvisserslaan), Patrimonium (Broersepark), Waardhuizen/Middenhoven (de Praam).

Week 4 27-30 augustus: Westwijk (Middachten), Randwijck (Roelof Venemaschool), Nes a/d Amstel.

De Beweegbus Zomerweken is er altijd, maar bij hevige regen of temperaturen boven de 30 graden kan er besloten worden de wijken niet in te gaan. Houd de facebookpagina en Instagram in de gaten. Toegang is gratis maar wel op eigen risico.

Facebook.com/deBeweegbusZomerweken. Instagram: deBeweegbusZomerweken

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.