Tegenwoordig is hij zo ongeveer de bekendste DJ ter wereld, met een eigen kantoor in het Oude Dorp, maar ooit draaide Martin Garrix’ (Gerritsen heet hij) in P60. Dat werd eigenlijk zijn broedplek en bands, zangers en DJ kunnen er ook nu goedkoop oefenen. Dat rekende een student van het MBO College Amstelland uit. Hij pleegde onderzoek, waaruit bleek dat de oefenruimtes van P60 de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben in de omgeving Amsterdam-Amstelland.

Martin Garrix uit Amstelveen spreekt nog altijd vol lof over P60, waar hij zijn eerste successen boekte.  Het Poppodium van Amstelveen en omstreken is een favoriete locatie voor veel muzikanten.

P60 is dan ook voorzien van drie oefenruimtes die te huur zijn. Oefenruimte 1 (de grote oefenruimte) en oefenruimte 2 zijn geschikt voor bands. Oefenruimte 3 is geschikt voor DJ’s. Met de ruime openingstijden, toegang tot de apparatuur en het netwerk waar P60 over beschikt kan men snel terecht om zijn muzikale skills een boost te geven.

Jamsessies

Het onderzoek van de student bevat een uitgebreid verslag van letterlijk alle studio’s in de omgeving van Amsterdam-Amstelland. Er is gekeken naar diverse componenten die meespelen in de beleving van de klant. De combinatie van café, oefenruimtes en podium werkt erg goed. Daarnaast organiseert P60 bandwedstrijden, jamsessies, karaoke-avonden en akoestische sessies waardoor de talentontwikkeling en jongerenparticipatie in de omgeving wordt gestimuleerd.

3 voor 12, het alternatieve popmuziek platform van de VPRO, licht maandelijks oefenruimtes uit in Noord-Holland. Eén van de bands die oefent bij P60 werd voor dat programma uitvoerig geïnterviewd. ‘Alle extra’s maken P60 zo uniek, het voelt als thuiskomen’ luidt één van de kreten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.