Inwoners van Waardhuizen Middenhoven kunnen op woensdag 11 juli kennis maken met de Schooltuin Middenhoven. Daar vindt dan een High Tea plaats. Er wordt verzameld om 13:00 uur in wijkcentrum Middenhof (Dr. Willem Dreesweg 155, Amstelveen) om gezamenlijk naar de schooltuin te lopen.

Men kan overigens ook op eigen gelegenheid naar de schooltuin gaan; u vindt de schooltuin op de Grote Beer 66A (achter de pierenbadjes). Het programma is van 13:30-15:00 uur.

Op het complex kan men ontdekken hoe de tuintjes er bij liggen en zijn buurtgenoten leren kennen, onder het genot van een drankje en hapje uit eigen tuin, aangeboden door Stichting Waardhuizen Middenhoven.

De activiteit is gratis, men hoeft zich alleen op te geven door voor 6 juli een e-mail te sturen naar Brenda van Oeveren (b.van.oeveren@participe.nu) of zich op te geven bij de balie van Middenhof (’s ochtends geopend van maandag tot en met donderdag).

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.