Druk borrelprogramma, tegenwoordig netwerken geheten,  in juli weer voor de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Men kan met het glas in de hand staan bij KOK Advies op donderdag 19 juli en in de Wijnschuur op dinsdag 3 juli.

Beide bedrijven zijn uiteraard lid van OA, die een bedrijventour wil organiseren. Op 3 juli kan men terecht in het kantoorpand van Kok Advies aan de Sportlaan 470, van 17.00 tot 19.00 uur. Het bedrijf, dat financieel advies geeft, wordt geleid door Marco en Léoni Kok, met een elfkoppig team. Het adviseert en bemiddelt bij particuliere en zakelijke verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning.

Donderdag 19 mei (17.30 uur) wordt de zogenoemde ‘OA Zomerborrel’ gehouden met Wijn, BBQ-bites en Latin Jazz. De OA luidt de zomer in bij De Wijnschuur aan de Amstel, waar men dus wijnen kan proeven onder de klanken van Latin Jazzband 4Sure en de smaakvolle BBQ-bites van Kragtwijk Catering.
Drie leden krijgen weer de gelegenheid gebruik te maken van hun presentatie van twee minuten op De Zeepkist. Opgaven: info@oa-amstelveen.nl.

Ondernemers die een keer willen sfeerproeven zijn natuurlijk van harte welkom als introducé.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.