Het zogenoemde belevingscentrum Amstelveen InZicht bestaat nu een jaar en heeft in die periode volgens de gemeente ruim 5000 bezoekers getrokken. Het informatiecentrum boven de bibliotheek aan het Stadsplein biedt op diverse )ook digitale’ manieren informatie over de A9, Amstelveenlijn en Stadshart.

Ter gelegenheid van de Dag van de Bouw werd een kleurplatenwedstrijd gehouden en de winnaars daarvan werden deze week in het centrum door wethouder Rob Ellermeijer van Verkeer en Vervoer (VVD) deze week in het zonnetje gezet.

In het centrum – dat overigens maar drie middagen per week open is – presenteren Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Amstelveen werken samen de projecten A9, Amstelveenlijn en het Stadshart. Inwoners van Amstelveen en omgeving kunnen er terecht met vragen en opmerkingen.

Tour

Uit ruim 350 inzendingen selecteerde de jury, in drie categorieën, de winnaars van de kleurwedstrijd. Samen met hun ouders maakten zij een tour door het belevingscentrum.

Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, met op koopavond donderdag een uitloop tot 19.00 uur. En daarnaast (kennelijk voor werkenden) op de eerste en derde zaterdagmiddag van de maand. Overigens is in de zomervakantie het centrum niet open op donderdagavond (dus van 17.00 tot 19.00 uur).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.