Het programma van Participe Amstelland voor het nieuwe cursusseizoen, dat in september start, is bekend. De cursussen in onder andere wijkcentra in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn worden voor het eerst onder de nieuwe naam uitgebracht, na jarenlang die van Vita Amstelland en AanZ Amstelveen te hebben gedragen.

In het nieuwe aanbod zijn veel vertrouwde cursussen te vinden als Meer Bewegen voor Ouderen en Yoga, maar er is ook nieuw aanbod als Anders afvallen, Bridge, Gezond leven gezond eten, Hardlopen voor dummies, Werken op een iPad en Macramé. Men kan dus creatief, sportief of digitaal aan de slag.

Wijkcentra en online

De nieuwe Cursuskrant ligt in de wijkcentra, bibliotheek en het Raadhuis. Maar is ook online te vinden op de website van Participe Amstelland. Daar kan men ook terecht voor inschrijving en meer informatie.

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.