De door een van de drie Rotary Clubs georganiseerde Haringparty voor goede doelen, zoals gebruikelijk ver buiten de media, is al voorbij, maar er komt er nu voor senioren in Amstelveen een aan. Die wordt gehouden op vrijdag 29 juni, van 14.15 tot 16.00 uur in wijkcentrum De Bolder aan Groenhof 140. Wethouder Marijn van Ballegooijen van Zorg en Welzijn (PvdA) doet de opening.

Deze middag is vooral bedoeld om senioren in Amstelveen (zelfstandig wonend of in een verpleeghuis) met elkaar en de buitenwereld te verbinden en hen een gezellige middag te bezorgen, zeggen de organisatoren van Gouden Dagen. Tijdens de party is er een veiling waarvan de opbrengsten volledig ten goede zullen komen aan welzijnsactiviteiten voor bewoners van de deelnemende verpleeghuizen in Amstelveen aan het project van Stichting Gouden Dagen (www.goudendagen.nl).

Vanaf 14.15 uur is er een inloop met muziek van de Zingende Jukebox en een drankje. Om 14.30 uur staan de openingstoespraak door Van Ballegooijen en een praatje van Jan Romme van Gouden Dagen gepland. Om 14.45 muziek, haring + drankje voor iedereen.

Veiling

Ook Lies Zuidema (directeur van Brentano) van het Gouden Comité spreekt en om 15.15 uur begint de veiling (veilingmeester veilt de items). Het programma eindigt omstreeks 16.00 uur.

Deelnemende locaties Gouden Dagen Amstelveen: Groenelaan, Klaasje Zevenster, Nieuw Vredeveld, Zonnehuis Amstelveen en Zonnehuis De Luwte. Zowel Amstelring en Brentano als Zonnehuisgroep Amstelland zijn dus betrokken bij dit project van Gouden Dagen.

1 REACTIE

  1. Dit is een erg goed ,verbindend en maatschappelijk doel van één van die Rotaryclubs. Daarom mogen ze wat dat betreft wel eens vaker in het zonnetje gezet worden. Dat ze zich daarnaast wat exclusief opstellen en nagenoeg niet toegankelijk zijn voor mensen buiten hun sociale laag vind ik minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.