In een bomvolle kleine zaal van de schouwburg hebben zaterdag en zondag musicalleerlingen van de Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) ‘Hairspray’ uitgevoerd. Zij gaven drie voorstellingen van de productie.

Na maandenlang hard repeteren was het afgelopen weekend dan eindelijk zo ver: de uitvoering van de musical Hairspray met voorprogramma. In een voorstelling ter gelegenheid van het tienjarige jubileum van de musicalafdeling stonden alle leerlingen te stralen in een driemaal uitverkochte kleine zaal.

Een cast van achttien getalenteerde leerlingen tussen de 10 en 18 jaar voerde de musical Hairspray op. Voorafgaand aan de jaren ‘60 musical presenteerden alle musicalleerlingen van de MDA het resultaat van hun eindejaarsvoorstelling. In deze revue kwamen musicalhits uit de jaren ’60 voorbij, zoals “Wij komen samen” “Halsoverkop op jou” en “Shaken op de Rydell Rock”.

Wie kan zingen, dansen en acteren kan meedoen aan audities voor de volgende productie, mits hij of zij tussen de 10 en 18 jaar is. Opgaven: musical@muziekschoolamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.