In de ANWB winkel aan de Thomas Cookstraat (1181 ZS) wordt zaterdag 30 juni met speciale vrijwilligers het vakantiespreekuur van 11.00-16.00 uur gehouden. Daar beantwoorden zij vakantievragen.

Weten wat de te verwachten verkeersknelpunten op je route zijn? En hoe men die kan omzeilen? Of men de goede vignetten heeft of een advies over een kampeeruitrusting wenst. Het kan allemaal. Ook worden tijdens het vakantiespreekuur praktische tips over een bepaald vakantieland verstrekt. Reizigers zijn dus welkom met al hun vakantievragen. Ook in zestien andere winkels in het land wordt een spreekuur gehouden.

Meer informatie is te vinden op www.anwb.nl/vakantiespreekuur.

Vakantiegangers die geen gelegenheid hebben naar het spreekuur te komen zijn op een ander moment van harte welkom bij één van de 86 ANWB-winkels in Nederland of op de webwinkel.

Reizigers kunnen er terecht voor informatie en advies over hun vakantie, het afsluiten van een reisverzekering, het checken van het Wegenwacht-pakket of handige spullen kopen die het reizen leuker en makkelijk maken. Zoals de tolbadge voor Frankrijk, een milieusticker voor Duitse steden, een internationaal rijbewijs, kaarten, boeken, gidsen of een item uit de kledinglijn van Human Nature. ANWB-leden krijgen korting en voordeel.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.