Bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649-551 wordt vrijdag 29 juni (16.30 uur) de Dag van het Dagboek 2018 gevierd. Aanmelden: Email boekhandelblankevoort@planet.nl of bel 020 6455694. De boekhandel viert de dag samen met het Nederlands Dagboekarchief (NDA).

Op het programma staan een inleiding door historicus Rudolf Dekker getiteld ‘Life writing from below’ en een presentatie van de nieuwe publicatie ‘Schön ist die Jugendzeit’ van Houkje Bijlsma-de Vries.

Monica Soeting interviewt verder Jan Bijlsma, zoon van de auteur van de nieuwe NDA. Er is verder een muzikaal intermezzo.

Jan Bijlsma, Alja Spaan en Maarten Reinboud lezen fragmenten voor uit dagboeken uit de collectie van het dagboekarchief

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.