Profeet en staatsman Daniël werd in een kuil vol leeuwen gegooid als straf. Met dat verhaal sluiten Kerk op Schoot en Kliederkerk gezamenlijk het seizoen af op zondag 24 juni (15.00 uur) voor kinderen van 0 tot 12 haar en hun (groot) ouders in de Paaskerk aan het Augustinuspark.

Daniël wilde belangrijk zijn voor koning Darius, maar tegelijkertijd trouw blijven aan zijn God. Daar steken jaloerse ministers een stokje voor en dankzij hun list werd Daniël in een kuil vol met leeuwen gegooid. Hoe zou dat aflopen? De bijeenkomst duurt, inclusief eten, tot 17.00 uur.

Opgeven kan voor 22 juni bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com / KliederkerkAmstelveen.

Kerk op Schoot is er voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar en laat die een Bijbelverhaal met al hun zintuigen beleven. Kliederkerk is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken.

 

 

1 REACTIE

  1. Leeuwen, daar moet je niet al te moeilijk over doen. Daarnaast is dat leeuwenvlees heerlijk mals. Even roerbakken, wat curry en witte rijst erbij en smullen maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.