Donderdag 21 juni (16.00 uur) is het weer feest in de wijk Bankras Kostverloren, met een mix van sport en lekker eten & drinken. Ook zijn er optredens van bands, Muziekschool Amstelveen en Circus Pretpiste. Onderdeel van het programma is de jaarlijkse uitreiking van de Bankras Awards.

Om 16.00 uur gaat het terrein bij Scholengemeenschap Panta Rhei aan Pandora open en kunnen kinderen en volwassenen meedoen aan verschillende sportactiviteiten door verenigingen en aanbieders uit de wijk.

Vanaf 17:15 uur worden de bewoners uitgenodigd zelf een gerecht mee te nemen en te delen met de buurt tijdens de Proeverij op het schoolplein. Naast deze gerechten zorgen ook Brentano, de Kwaliteitsmarkt en de ouders en leerlingen van Bredeschool Omnibus, OBS de Schakel en SG Panta Rhei voor lekkere hapjes.

Met de Bankras Awards worden bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet. Doel van de Proeverij en uitreiking van de Bankras Awards is buurtbewoners en partners dichter bij elkaar te brengen in een gezellige omgeving.

Het programma ziet er dus als volgt uit: 16.00 uur: Opening Festivalterrein voor sport activiteiten; 17.15 uur: Start proeverij; 18.00 uur: Uitreiking Bankras Awards; 19.00 uur: Einde proeverij.

Het festival wordt georganiseerd door Scholengemeenschap Panta Rhei, Participe Amstelland, Brentano, Bredeschool Omnibus, Sandra Solano en Sportbedrijf Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.