Kat. Linosnede, workshop van Dobrawa Bies

Van zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli vindt bij SAKB ateliers (Ouderkerkerlaan 15) weer de zomerworkshopweek plaats: tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren en schrijven.

Er zijn in totaal 22 workshops.

De zomerworkshopweek is een ideale gelegenheid om te ontdekken wat men als amateur allemaal kan doen op SAKB (Stichting Amstelveense Kunst Belangen) ateliers zonder meteen aan een hele cursus vast te zitten.

Beginners kunnen uitproberen of ze een bepaalde creatieve activiteit spannend genoeg vinden om er een echte cursus in te gaan volgen.

Het is ook een geschikt moment om kennis te maken met docenten en te ontdekken of hun manier van werken de eventueel toekomstige cursist bij hem vindt passen. Of om kennis te maken met een andere techniek dan men gewend is.

Zie voor het volledige programma www.sakb.nl . Daar staan bij alle workshops de naam van de docenten en ook hun e-mailadressen. Bij twijfel over het niveau kan men daardoor gemakkelijk vragen stellen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.