Henk Rijks, auteur van de roman ‘De Overblijfvader’ komt die zaterdag 16 juni (14.30 uur)  signeren bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Met de zijn debuut de Kostwinner schreef hij een boek waarop schrijvers als Saskia Noort en Kluun jaloers kunnen zijn, vindt Venstra.

“Amstelveen kocht en las de Kostwinner massaal, wekenlang stond het boek bij Libris Venstra in de top 10. Nu verschijnt eindelijk De Overblijfvader, een verhaal vol bijzondere karakters, met een enorme vaart en spanning.”  Het boek verscheen zojuist bij Uitgeverij Pluijm en is een ideaal cadeau voor de Vaderdag, meldt de boekhandel.

Tonk van Lexmond leidt een vrij en onbekommerd leventje in Ecuador, tot het noodlot hem

Henk Rijks

dwingt terug te keren naar Nederland en zich na vijf jaar afwezigheid weer over zijn tweelingzoontjes te ontfermen. Het tuttige Oegstgeest verschilt dag en nacht van zijn ranch in Zuid-Amerika – Tonk denkt maar het zijne van de dramaatjes, schoolpleinmoeders, mannenclubjes en hockeymiddagen. Algauw ontdekt hij dat hij niet de enige buitenstaander is en hij raakt bevriend met de Afghanistan-veteraan Staal. Het kan niet anders dan dat die twee zich samen in de nesten werken. Een roman die blootlegt hoe prestatiedrang ons in een verlammende greep houdt, over de schone schijn die koste wat het kost moet worden opgehouden, de angsten en dromen die de moderne mens bezighouden.Meer informatie: www.venstra.nl

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.