Het Amsterdamse Bos is gestart met een serie van vier exposities door (amateur) kunstenaars uit de omgeving. Per seizoen exposeert een kunstenaar in De Boswinkel. Het jaargetijde is meteen ook het thema voor de kunstenaar en aan iedere periode is een techniek verbonden. De werken zijn te koop.

Nu is het werk van kunstenares en bosbezoekster Petra Schut in De Boswinkel te zien. Het zijn acrylschilderijen. Daarnaast wordt eenmalig een beeld, Emmertje, van kunstenaar Dirk Versluis geëxposeerd.

Van 21 juni tot half september exposeert Joke Zonneveld zomerse aquarellen. Waaronder werk gemaakt naar aanleiding van de 4 seizoenen in de Amstelveense Poel. Dit werk is gemaakt op patatpapier. Joke aquarelleert op veel soorten papier, soms zelfs binnen één schilderij.

De expositie op de benedenverdieping van De Boswinkel is gratis te bezoeken. De Boswinkel is open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De Boswinkel ligt aan de Bosbaanweg 5, (020) 54 56 100.

www.amsterdamsebos.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.