De afsluitende popavond van de pop-rock- en jazzafdeling van de Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) wordt op woensdag 27 juni (20.00 uur) weer in P60 gehouden. De afdeling is voor beginnende en gevorderde spelers / zangers dé plek waar men moet zijn voor het tot uiting laten komen van muzikaliteit, meldt P60.

Er worden elk cursusjaar Popbands gevormd waar de leerlingen in spelen. Al deze Popbands worden ingedeeld in twee niveaus. De beginnende Popbands spelen acht weken samen en werken zo naar de afsluitende Popavond toe. De Popbands voor gevorderden spelen minimaal een jaar samen. In deze periode spelen ze vaak samen en treden ze daarnaast ook regelmatig op. De bands staan onder leiding van Theo Boddeke, Peter Bergman, Regien Gorter en Pieter-Jan Nijessen.

Op de line-up staan voor de opavond staan: Traffic Jam Acoustic, Big Time, Se7en, Traffic Jam XXS, The Rhyme Stone Jets, Rizzo, Slagwerkgroep, First Day en Trailers Fit.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.