Omdat zaterdag (2  juni) de Nationale Huidkankerdag wordt gehouden, deelden in Ziekenhuis Amstelland de dermatologen Wouter Goldschmidt en Liesbeth Mutsaers vrijdag petjes uit aan de kinderen van Hestia Kinderopvang. Hun boodschap: Je kunt niet jong genoeg beginnen met zonbescherming.

Tijdens de Nationale Huidkankerdag willen dermatologen vooral uitleg geven over de gevaren van de zon en hoe belangrijk het is zelf zijn huid te controleren. Hestia Kinderopvang ligt naast het ziekenhuis. Met de petjes wilden de dermatologen extra aandacht geven aan zonbescherming.

Naast insmeren met zonnebrandcrème biedt ook een petje goede zonbescherming. Want met de schade die men in jonge jaren oploopt, krijgt men in het latere leven te maken. De petjes, die uitgedeeld zijn, heeft Ziekenhuis Amstelland gekregen van het familiebedrijf DermaCura uit Zeist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.