Naar eigen zeggen op speciaal verzoek brengt P60 de Prof. Nomad Session zaterdag 5 januari terug naar Amstelveen met ‘The Thin White Duke’: David Bowie. Het is alweer drie jaar geleden dat legende David Bowie overleed, maar Prof. Nomad houdt zijn muziek springlevend.

Het Bowie repertoire, vanaf ‘Space Oddity’ (1967) tot aan zijn swan song ‘Blackstar’ (2016), komt voorbij en liet al menig publiek verbijsterd achter. In de show brengen Prof. Nomad en band de hits (‘Rebel Rebel’, ‘Wild is the Wind’, ‘Ziggy’, ‘Heroes’, ‘Jean Genie’, ‘Fame’, ‘Let’s Dance’, ‘Golden Years’, etc.), maar ook zijn minder bekende nummers tot leven.

De band bestaat deze avond uit muzikanten van diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten). Bowie wordt vertolkt door Edgar Koelemijer.

De Prof. Nomad Sessions stond al eerder op Nederlandse podia en was tevens het hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol. Bij vorige sessies ging Prof. Nomad de samenwerking aan met gerenommeerde namen uit de Nederlandse muziekwereld.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.