De KLM leeft naar haar zeggen mee met alle middelbare scholieren in Nederland die nu eindexamen moeten doen en straks in spanning zitten over de uitslag. Het is de tweede editie van de zogenoemde KLM’s Geslaagde Actie.

Als extra beloning stelt de luchtvaartmaatschappij aan twaalf geslaagde scholieren twee zogenaamde KLM-droomtickets beschikbaar. Elke provincie in Nederland kent één gelukkige winnaar die samen met een reisgenoot naar zijn of haar KLM-droombestemming mag vliegen.

Om kans te maken op de KLM-droomtickets moeten eindexamenkandidaten aan drie voorwaarden voldoen:  zich voor de actie aanmelden, voor hun eindexamen geslaagd zijn en vóór 15 juni hun schooltas aan de vlaggenstok hangen.

Vlag uit

Eindexamenkandidaten kunnen zich van vandaag (29 mei) 16.00 uur af voor de actie aanmelden door op klm.nl/geslaagd alvast virtueel hun vlag uit te hangen. De inschrijving sluit op 10 juni om 23.59 uur. Als de scholier tussen 6 en 14 juni te horen heeft gekregen dat hij of zij geslaagd is, wordt het tijd om de schooltas aan de vlaggenstok te hangen.

In de vroege ochtend van 15 juni trekt er dan een KLM-team door Nederland om twaalf scholieren die geslaagd zijn én hun vlag hebben uitgehangen te verrassen met twee droomtickets voor een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

De actie wordt aangekondigd op social media en toegelicht op klm.nl/geslaagd. Daar staan ook de actievoorwaarden.

1 REACTIE

  1. Met het uitdelen van lege vliegtuigstoelen (die dus niets kosten) kweekt onze nationale luchtvaartmaatschappij nieuwe vliegreizigers.

    Deze actie leidt tot vliegverslaving en zou dus verboden moeten zijn, net als reclame voor roken en alcohol die op jongeren gericht is.

    Hoezo duurzaamheid, klimaatdoelstellingen en onafhankelijkheid van fossiele brsndstoffen? Het zijn allemaal holle frasen.

    De extreme weersomstandigheden worden ondertussen in belangrijke mate veroorzaakt door het vliegverkeer.

    #Vliegenistegoedkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.