Op de Amstelveense wijngaard aan Langs de Akker 5 wordt zondag 3 juni (12.00 tot 17.00 uur) een ‘open dag’ gehouden. De naam van die wijngaard is De Amsteltuin, die ook een zogenoemde zorgboerderij is, waar mensen met een beperking werken.

Tijdens de open  dag kunnen bezoekers het dagcentrum in de wijngaard bekijken. Er worden onder meer de wijnen uit 2017 gepresenteerd.

De Amstelveense wijngaard werd door Jan Schake en Tieke Roosen gestart in 2006. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe wijnbouw plaatsvindt en de productie van wijn tot stand komt. De wijngaard is onderdeel van een recreatiegebied aan Langs de Akker en ligt dicht bij de Emergohal.

Meer informatie: amsteltuin.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.