Bij het Openluchttheater Elsrijk openen wethouder Herbert Raat en de in Amstelveen bekende clown Hoky Poky zondag (27 mei) om 15.00 uur de nieuwe blokhut. Die voorziet in een kantine en opslagruimte van het theater. De aanschaf ervan werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Tegelijk wordt het nieuwe seizoen van het Openluchttheater geopend. Daarvoor komt de uit zestig muzikanten bestaande harmonie St. Caecilia uit Bavel.

Verder zingen Marie Louise Nelemans en Wesley de Ridder. Er is speciaal voor de opening een theaterlied geschreven. Maar er wordt ook een Willy Alberti-medley gezongen en verder onvergetelijke nummers als Mamma Mia, Barcelona, Laat me en Zonder jou. Hoky Poky komt natuurlijk ook om kinderen te vermaken in het programma. Hij maakt met een groep kinderen ionder meer muziek bij het orkest.

Een muziekspektakel dus, kondigt Stadsdorp Elsrijk aan. Kosten: € 5. Bij slecht weer gaat men naar Nieuw Vredeveld aan de Rembrandtweg. Zie ook: www.openluchttgheaterelsrijk.nl of telefoneer voor meer informatie: 06 19714013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.