Op woensdag 6 juni (09.30 tot 10.30) krijgt de Bibliotheek Westwijk aan het Westwijkplein  tijdens het maandelijkse Boekstart Babycafé bezoek van een muzikant van de organisatie Memorabele Momenten (MEMO).

De bibliotheek wordt even omgetoverd tot een miniconcertzaaltje en de baby’s en peuters worden meegevoerd in de muziek en tegelijkertijd uitgedaagd actief mee te doen.

De muzikant laat zien én horen wat men allemaal met één instrument kan doen, welke geluiden men kan maken en op hoeveel verschillende manieren een melodie is te spelen.

Muziekbeleving is een indrukwekkende ervaring, vindt de bieb.Iedereen heeft van nature aanleg om van muziek te kunnen genieten. Maar écht bijzonder is de mate waarin de muzikale ‘taal’ bij jonge kinderen is ontwikkeld. Door live muziek te beleven worden kinderen geraakt, geprikkeld en uitgedaagd.’

 

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Leeftijd: 0-2 jaar plus hun (groot) ouders, broertjes en zusjes. Het geeft niet als je kindje slaapt en er is ruimte om te voeden en verschonen. Koffie en koekjes staan klaar in het Boekstart Babycafé.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.