De Fellows Bigband treedt donderdagavond 31 mei (20.30 uur) op in cultuur- en ontmoetingscentrum ANNA, de voormalige St. Annakerk aan de Amsterdamseweg 23.

Het is een echte Amstelveense bigband, die ‘all time classics’ speelt, onder leiding van jazztrompettist Loet van der Lee, die ook soleert. Het orkest bestaat behalve uit een ritmesectie met keyboard, bas, gitaar en drums uit blazers: vier trombones, vier trompetten en vijf saxofoons. Speciale gast is zangeres Heidy Crooymans.

Volgens voorzitter Rens Groenendijk geeft de Fellows Bigband concerten door heel het land. Eind juni is het orkest in Jachthaven ‘De Nieuwe Meer’ in Aalsmeer. “Het is geweldig leuk om ook weer eens in Amstelveen, onze thuisbasis, op te treden. Ons repertoire bestaat deze avond vooral uit klassieke bigband-nummers, waaronder een flink aantal van Count Basie, en natuurlijk ontbreekt In the Mood niet.”

Heidy Crooymans zingt nummers als, Cheek to All of me en I’ve got you under my skin, tijdloze nummers die nooit gaan vervelen. Entree €7,50.

www.anna-amstelveen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.