Charles Groenhuijsen

Duurzaamheid. Iedereen heeft het erover, de gemeenteraad niet in de laatste plaats, het staat in het coalitieakkoord en dus gaat ook de talkshow BV Amstelveen er maandag (28 mei, 17.30 uur) over. Die wordt gehouden in P60 en omdat het zoveel mogelijk bij BN’ers moet blijven, heeft men er Charles Groenhuijsen voor gestrikt. Die weet misschien niks van Amstelveen, maar geeft wel een college over duurzaamheid in de rest van de wereld.

En hij komt zijn boek erover ‘Optimisten hebben de hele wereld’ signeren, ter stimulering

Gideon Goudsmit

van de verkoop ervan, die ter plekke door boekhandel Libris Venstra wordt verzorgd.

Natuurlijk is ook de kersverse wethouder Floor Gordon van de partij en verder komt de lokale duurzaamheidgoeroe Gideon Goudsmit aan het woord. Waarmee dan weer de lokale doelstellingen landen. Toff Bloemen (de toko aan de Rembrandtweg, die van de gemeente geen kiosk mag bouwen) en tuincentrum Life & Garden zorgen voor een bloemenarrangement. Inloop om 17.00 uur.

 

 

1 REACTIE

  1. Beste Johan, ik nodig jou bij deze graag uit in 1 van de komend afleveringen van de talkshow BVAmstelveen van dit jaar 2018 de functie van gasthoofdredacteur te gaan vervullen; wij horen graag van je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.