Zondag 27 mei om 16.00 uur is de West End musical ‘An American in Paris’ te zien in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein. Deze Tony Award winnende musical, gebaseerd op de gelijknamige Oscar winnende MGM film, vertelt het vurige verhaal over het ontdekken van ware liefde in de ‘Lichtstad’ Parijs.

Met prachtige muziek en tekst, geschreven door George en Ira Gershwin, schitterende ontwerpen en choreografie van Christopher Wheeldon heeft de musical een recordaantal van 28 vijf sterren recensies opgeleverd.

An American in Paris is in september 2017 opgevoerd in het Londen’s West End en nu dus te zien in Amstelveen.

Een toevallige ontmoeting tussen een Amerikaanse soldaat en een beeldschone jonge danseres maakt Parijs de achtergrond voor een sensuele, moderne romantische blik op kunst, vriendschap en liefde in de nasleep van de oorlog.

Bekijk hier alvast een voorstukje. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.