Op 30 mei start Mantelzorg & Meer een cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel” voor mantelzorgers in Amstelland en Haarlemmermeer. Die wordt gegeven bij de organisatie aan de Laan van de Helende Meesters 431, op de woensdagen 30 mei en 6, 13, 20 en 27 juni (13.00 tot 15.00 uur). Op 12 september is er een terugkomdag.

Aanmelden kan tot 23 mei, door contact op te nemen met Mantelzorg & Meer 020-333 53 53, info@mantelzorgenmeer.nl. Of kijk op de website www.mantelzorgenmeer.nl.

In de cursus staat men er bij stil dat niet aangeboren hersenletsel ingrijpend kan zijn voor zowel de getroffene zelf als voor de partner, familie, vrienden en kennissen. De cursus bestaat uit vijf dagdelen en is speciaal voor degenen die helpen bij de dagelijkse zorg van hun naaste met niet aangeboren hersenletsel.

Onderwerpen zijn onder andere: De gevolgen van hersenletsel; Steun en goede hulp; Handvatten om met de situatie om te gaan; Kennismaking met de PRET-strategie; Uitwisselen van ervaringen en kennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.