Het Amsterdamse Bostheater is weer open.  Midden in het Amsterdamse Bos kan men genieten van theater, concerten, kindervoorstellingen, eten en drinken. Het uitgebreide culturele programma zorgt ervoor dat jong en oud welkom zijn voor theater en muziek te midden van de natuur.

Het Amsterdamse Bostheater en het Noord Nederlands Toneel brengen een eigenzinnige bewerking van het fascinerende stuk van Anton Tsjechov: ‘De Meeuw’.

De Meeuw is een komedie over de tragische en hilarische pogingen het leven zin te geven. In het kunstmatige paradijs van een aangeharkt landgoed, is iedereen met elkaar verbonden, of ze het nu leuk vinden of niet. Voorafgaand aan de voorstelling kan er gedineerd worden in het Bosrestaurant of geniet van de picknickmand met heerlijke hapjes.

– Tijdens de openluchtconcerten van Live At treden (inter)nationale artiesten op als K’s Choice, De Edwin Evers Band, De Dijk, Death Cab for Cutie, Jessie Ware, Little Steven and the Disciples of Soul, Nahko & Trevor Hall, Graham Nash, Venice, Clouseau, Glass Animals en Alt-J. Foodtrucks, lekkere wijnen en de picknickboxen maken de avond compleet.

– Voor de kinderen is het Bostheater goed toeven. De Gruffalo van Meneer Monster komt weer naar het bos, Het Kleine Theater speelt de klassieke sprookjes Hans & Grietje, Roodkapje, De Prinses op de Erwt en Rapunzel en Rose Stories laat ‘Noumi, zusje zeven’ schitteren op het toneel. Het Cobra Museum geeft op zaterdagen natuurkunstworkshops voor kinderen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.