FOTO: Moderne meisjes (Introdans). Foto: Hans Withoos.

De nieuwe seizoensbrochure van de Schouwburg Amstelveen  is verschenen en de programmering voor seizoen 2018-2019 staat online. Op zaterdag 19 mei start om 10.00 uur de online voorverkoop van ruim 275 theatervoorstellingen.

Tineke Schouten. Foto: Roy Beusker

Tijdens de voorverkoop tot en met 10 juni, ontvangen bezoekers op veel voorstellingen 10% vroegboekkorting. Deze geldt bijvoorbeeld voor de voorstellingen van cabaretiers als Tineke Schouten, Arie en Silvester en Peter Heerschop. Dansliefhebbers kunnen van deze korting profiteren bij voorstellingen van onder meer het Nederlands Danstheater 2, Scapino Ballet Rotterdam en Introdans.

Jeugdvoorstellingen

Kaarten voor meer dan de helft van het aantal jeugd/familievoorstellingen zijn ook met vroegboekkorting te bestellen, waaronder die van Buurman & Buurman (3+), Kruistocht in Spijkerbroek (7+), De Krijtkring (10+) door de Toneelmakerij en Modern Samoerai (8+) van ISH Dance Collective. Concertkaarten voor zangers en zangeressen René Froger, Sjors van der Panne, Mathilde Santing, Frank Boeijen, maar ook voor vermaarde muzikanten als Hans Dulfer, Eric Vaarzon Morel en Lavinia Meijer hebben tijdens de voorverkoop ook 10% korting.

Toneel

Vrijwel het volledige toneelaanbod valt onder dezelfde regeling, om er enkele uit te lichten: King Lear van Toneelgroep Maastricht, met Huub Stapel in de titelrol en Wilfried de Jong als de nar, Een man een man met Pierre Bokma, Kees Prins e.a. en Heisenberg van Theater Rotterdam met Elsie de Brauw en Hans Croiset. Kortingskaarten zijn ook te bestellen voor het Concerto Esplosivo van de Ashton Brothers en het Noordpool Orkest, de oer-Hollandse musical Op hoop van zegen met Bill van Dijk, Mariska van Kolck e.a. en voor Jon van Eerd in Charley – De komische musical.

Voor het volledige programma en meer informatie over de online voorverkoop vanaf 19 mei: www.schouwburgamstelveen.nl. Het is mogelijk de seizoensbrochure 18-19 per post te ontvangen door een e-mail te sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.