Het niveau van de deelnemende bands aan de strijd om de Popprijs Amstelland 2018 lag hoger dan ooit, zegt organisator P60. In die poptempel werd vrijdag (dus op de dag van de dodenherdenking) ook de finale gehouden, die door de band Waltris werd gewonnen.

Het hoge niveau van de inschrijving bracht de Popprijs uiteindelijk op een selectie van vijftien bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden. Zij moesten zichzelf bewijzen in de drie voorrondes. Waltris, Mr. Ray Bass, Minor Citizen, MoltonGrove, START/OVER en Switchboard eindigden als finalisten.

De jury – bestaande uit Tobias Ooijevaar (Flinty’s Haarlem), Kay Koopmans (Programmeur Duycker), Ariel Vida (muziekliefhebber), Gerard Lohuis (directeur P60) en de gemeenteraadsleden Jacqueline Höcker (AVA) en Bas Zwart (VVD) – had de lastige taak de winnaar te kiezen. Na lang beraad mag Waltris zich winnaar van de Popprijs Amstelland 2018 noemen.

Talent

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd door de popcentra P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun talent te laten zien.

De Popprijs Amstelland 2018 werd mede mogelijk gemaakt door: SoundShop Amstelveen,  Studiopeggy51, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey,  Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Gooise-Gitaren.nl  en Plectrum-online.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.