Gitarist van de voormalige Britse heavy metalband Iron Maiden, Dennis Stratton, komt vrijdag 14 september (20.30 uur) met de Nederlandse band Harris naar P60 voor een Iron Maiden Tribute.

Die formatie is niet meer weg te denken uit de metal wereld en vele bands halen inspiratie uit het werk van de Britten. In 1980 bracht Iron Maiden de allereerste volledige album “Iron Maiden” uit. Dennis Stratton was gitarist daarop. Daar stonden de nu legendarische nummers als “Phantom of the Opera”, “Running Free” en natuurlijk “Iron Maiden” op.

Stratton betreedt het podium samen met de Nederlandse band Harris – vernoemd naar Iron Maiden bassist Steve Harris. Sinds 2010 brengt Harris een hommage aan Iron Maiden met een mooie dwarsdoorsnede van het oude en nieuwere werk van de band. Met bandleden uit projecten als Ayreon, Vengeance en twee actieve leden van Praying Mantis zitten ze dicht op het vuur.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.