Als horden Nederlanders, ook uit Amstelveen, voor het doorbrengen van hun vakantie naar de Spaanse Costa’s trekken, is het wel aardig als die zich in dat land ook een beetje verstaanbaar kunnen maken.

Daarom start de tot Platform C behorende Volksuniversiteit woensdag 16 mei (19:00 tot 21:30 uur) de cursus Spaans voor op vakantie. Allerlei situaties die zich tijdens de vakantie kunnen voordoen komen aan bod: het reserveren van een hotel / restaurant, boodschappen doen, een gesprekje voeren met een ‘local’. De nadruk ligt op het spreken en luisteren.

De cursus is ook geschikt voor wie zijn of haar beginners-Spaans wil ophalen of als opstapje naar een cursus Spaans, die in september bij de Volksuniversiteit begint. Er wordt gewerkt in een kleine groep van 6-10 deelnemers.

Prijs: € 180,00. Duur: 7 lessen van 2,5 uur.

Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.