In het kader van de door stichting Tpodium georganiseerde serie Jazz in de Buurt treedt vrijdag 11 mei om 20.00 uur in de Bolder (Groenhof 140) het SJS Trio op. Dat trio bestaat uit:  Sanna van Vliet, piano en zang; Sven Schuster, contrabas; Joost Kesselaar drums.

Sanna van Vliet werd geboren in Hilversum en begon op jonge leeftijd piano te spelen. Zij volgde haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (1993), waar ze les kreeg van Judy Niemack, Rachel Gould, Jeanne Lee en Frans Elsen en studeerde af met twee majors in Jazz voor zang en jazzpiano. Het komt maar weinig voor dat een pianiste ook nog zo goed zingt en een timing heeft die swingt, zegt de stichting.  Persoonlijk heeft ze een affiniteit met de Amerikaanse zangeres-pianiste Shirley Horn.

North Sea

Zij excelleert nog steeds op vele belangrijke podia in Nederland. zoals: Het North Sea Jazz Festival, The Hague Jazz Festival, Jazzpodium de Tor, Breda Jazzfestival, Het Bimhuis, Artishock en Jazzfestival Amersfoort, maar ook trok ze langs de podia van heel Europa, Thailand, Tunesië en Zuid- Korea.

Sven Schuster (1965) werd geboren in Wolfsburg, Duitsland, waar hij bas begon te spelen op zijn zestiende. Hij studeerde in Graz Oostenrijk aan de Hochschule für Musik en vervolgde zijn studie aan het Conservatorium van Hilversum.  Momenteel is hij de vaste bassist van Susanne Alt, The Ob6ions en Bandleader, Composer/Arrangeur van zijn ‘Amstel Bigband’.

Joost Kesselaar is een genuanceerd slagwerker die vele ensembles heeft bediend; vaak in conclaaf met o.a. Berend van den Berg en Erik Robaard en zangeressen als Mirjam van Dam en Ilse Huizinga.

Entree: € 10;  Leden/Studenten € 7.00; CJP & Stadspashouders € 5.00 (incl. drankje)

www.tpodium.net

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.