Wereldwijd bekende DJ en producer Martin Garrix (21) uit Amstelveen onthulde dinsdag zelf zijn wassen beeld in de Amsterdamse vestiging van Madame Tussauds op de Dam. Hij is de jongste van wie een beeld is gemaakt en ook de laatste toevoeging aan de DJ-afdeling van het wassenbeeldenmuseum.

Eigenlijk heet hij Martijn Garritsen, maar die naam stuit in het buitenland kennelijk op  problemen. Daar reizen trouwens alle Nederlandse DJ’s onder pseudoniemen. Bij de onthulling zei hij het een eer te vinden met zijn beeltenis in het museum te mogen staan en ingenomen te zijn met het beeld dat van hem is gemaakt.

Bezoekers en fans kunnen nu met het beeld op de foto. Ook van de Nederlandse DJ’s Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell en Tiësto staan al beelden in Madame Tussauds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.