‘Mijn kleine zeemeermin’, een fantasierijk avontuur van theatermaakster Eva van den Bosch en harpiste Mai Flesseman beleeft op Moederdag (zondag 13 mei) zijn première in het Amstelveens Poppentheater. De voorstelling begint om 14.30 uur.

Deze grappige, spannende en ontroerende muziektheatervoorstelling gaat over de kleine dappere zeemeermin Lelie,  die samen met haar ‘gewone’ moeder in een huisje aan het strand woont. Op een dag wil Lelie toch wel eens weten waar ze vandaan komt. Als ze besluit de sprong te wagen en in zee te duiken, beleeft ze spannende avonturen en ontmoet ze wonderlijke figuren.

Een poppentheatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van een eigen identiteit.

Toegangsprijs: € 8,50 met voor alle moeders een gratis drankje.  Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.