De DJ Dr, Peacock, pseudoniem van Steve Dekker, is een van degenen die zaterdag 9 juni (23.00 uur) in P60 weer goed weer is voor een portie hardcore, frenchcore en terror, op een nieuwe editie van Loud!.

Dr. Peacock begon in 2002. Enthousiast geraakt door de eerste grote hardcore events in Nederland organiseerde hij eigen feesten. Daar ontstond zijn passie voor de hardere dance stijlen – frenchcore en terror in het speciaal. Zijn optreden op Beter Kom Je Niet in 2010 betekende een regelrechte kickstart van zijn carrière.

Inmiddels is Dr. Peacock een graag geziene gast op de grootste festivals in binnen – en buitenland: Defqon. 1, Dominator, Decibel of Q-base. Samenwerkingen ging hij aan met onder meer Chrono, Sefa en Mr. Ivex. Verder van de keiharde partij: Dr. Rude | Legion | Koshkurah | Re-Spect | Flexxo | Rosko | Prevail | Repeller | Raveneger | D-Check & LXD | Ike | Darknezz | MC Omen.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.