(Foto: amstelveenweb.com)

Ter gelegenheid van de officiële opening van de eerste zogenoemde ‘beweegbox’ in Nederland, in de nieuwe turnhal bij de Ben Goudsmithal, organiseert Sportbedrijf Amstelveen zowel een seminar als een openingsceremonie.

Die vallen op twee verschillende dagen. Het seminar ‘Innovatie in beweging’ is een landelijke happening, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Amstelveen en Beweegbox. Het wordt gehouden op donderdag 28 juni in de eerste Beweegbox van Nederland aam de Sportlaan.

Op zaterdag 14 juli is om 11:00 uur de officiële opening van de Beweegbox en de turnhal door de wethouder sport. De opening is meteen de start van de Sport- en Beweegmarkt die van 11:00-15:00 zal plaatsvinden in de Ben Goudsmithal, de turnhal, de Beweegbox en in Sportcentrum De Meerkamp.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.