De ‘Voorelkaar Geranium’ is een product van de Vrijwilligerscentrale, opererend onder de naam ‘Amstelveen voor elkaar’, en tuincentrum Life & Garden. Zaterdag 12 mei tussen 10.00 en 16.00 uur krijgt elke bezoeker aan Life & Garden Amstelveen bij aankoop van een Voorelkaar Geranium, de 2de Geranium cadeau, om aan iemand te geven die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Aandacht is het mooiste wat iemand een ander kan geven, zeggen de organisatoren van de actie. Amstelveenvoorelkaar zegt dat dagelijks in haar werk te ervaren. De online marktplaats voor vrijwillige hulp zegt in Tuincentrum Life & Garden een sympathieke partner te hebben gevonden om gezamenlijk een actie mee op te zetten.

Paul Jongerius, één van de eigenaren van het familiebedrijf: ‘Wij zetten ons graag in voor de lokale samenleving. Deze actie is voor ons een mooie manier om onze betrokkenheid bij Amstelveen te laten zien. ‘

Margo Rijerkerk, projectleider van Amstelveenvoorelkaar: ‘Iedereen kent wel iemand die wat extra aandacht verdient. Bijvoorbeeld een oudere alleenstaande dame, een collega die al een tijdje ziek is of gewoon je buurman, omdat het zo’n aardige man is. Juist een klein gebaar, maakt vaak al een groot verschil. En daarbij is het ook gewoon nog eens heel leuk om te doen.’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.