Onder de naam ‘Goed beschouwd’ lanceert de tot Platform C behorende Kunstuitleen aan het Stadsplein een serie lezingen, discussies en workshops over kunst. De eerste editie vindt plaats op woensdagavond 30 mei om 19.30 uur.

Het  nieuwe initiatief van Platform C | Kunstuitleen Amstelveen en Amstelland Kunst betreft een discussie met kunstenaars over kunst. Tijdens de eerste ervan (30 mei dus) treedt kunstenaar en docent Pieter Schmits op. Hij gaat in op de positie van de vrouw in de kunst en de maatschappij.

Door #metoo staat de maatschappelijke positie van vrouwen weer volop in de belangstelling. Ook in kunst is dit een discussie van alle tijden.

De eerste Goed Beschouwd met het thema ‘Vrouw in de  kunst’ is een lezing en een gesprek met kunstenaars over vrijheid, integriteit en kwetsbaarheid. In de kunstuitleen. Toegang €5, inclusief koffie / thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.