Een beweegdag wordt 14 juni. Vooral voor 50 Plussers.  Dat belooft het Sportbedrijf Amstelveen, dat zegt ‘uitdagende activiteiten’ op het terrein van Hockey vereniging Myra te organiseren. ‘Er zijn activiteiten voor elk conditie niveau, men hoeft dus niet bang te zijn dat het de uitdagend of juist niet uitdagend genoeg is.’

Men kan zowel meedoen als eerst eens komen kijken. ‘Sporten is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Bewegen is het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking,’ vindt het Sportbedrijf.

Er zijn op 14 juni diverse teamsporten zoals hockey en voetbal, er is yoga om  ‘innerlijke rust terug te vinden’, maar ook aerobics waarbij kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind. Er is Zumba om lekker de heupen los te gooien. Last but not least zijn er zomerspelen met diverse sportonderdelen. Ook kan men baantjes trekken in zwembad De Meerkamp.

Het programma ziet er als volgt uit.

09:00 – 09:30: Ontvangst deelnemers en gezamenlijke warming up; 10:00: Start van de ochtendrondes; 10:00 – 11:00: Ronde 1: Bootcamp / yoga – hockey /zwemmen in de Meerkamp;11:00 – 12:00:        Ronde 2: Zumba- walking football zomerspelen; 12:00 – 13:00: Lunch met een gastspreker die vertelt over het belang van sport voor de gezondheid;13:30: Start van de middagrondes; 13:30 – 14:30: Ronde 1: Hockey / zomerspelen / zumba / zwemmen in De Meerkamp; 14:30 – 15:30: Ronde 2: Walking football / bootcamp / yoga; 16:00: verrassende afsluiting

Kosten

De 50FIT beweegdag kost € 5 inclusief lunch, contant te voldoen bij de Kassa van Myra. Drankjes zijn niet gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.