Autokrakers zijn de laatste tijd weer vooral actief in Westwijk, waarbij vooral auto’s van Duitse makelij het moeten ontgelden. Daaruit worden vooral navigatiesystemen en airbags gestolen.

Vannacht (1 op 2 mei) is een Volkswagen gekraakt om er onder meer een zonnebril uit te stelen en bij BMW gingen de airbag en het navigatiesysteem er uit. BMW blijkt trouwens een geliefd merk voor dieven. Onder meer zijn uit een auto van dat merk twee koffers uit de bagageruimte gestolen. De diefstallen vonden onder meer plaats aan Heemstede, Westhove en Tolheksbos. Vorige maand was sloeg het dievengilde trouwens ook zijn slag in Westwijk. Ook toen ging er onder meer om airbags.

Meivakantie

De politie bindt mensen in de meivakantie op het hart hun huis er zo bewoond mogelijk te laten uitzien, nu deze week ook weer met een woninginbraak in Westwijk (Godfried Bomanslaan) begon. Er werden sieraden gestolen en het nodige geld. In het huis bleken de dieven verder voor een ravage te hebben gezorgd. Wie iets verdachts ziet, wordt aangeraden 112 te bellen of gebruik te maken van een Whatsapp Buurtpreventie, als hij of zij daarbij is aangesloten. Men kan zich overigens aanmelden via wabp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.