Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Amstelland. In aanloop naar de eindexamens laat die ook dit jaar zien alle faciliteiten in huis te hebben die scholieren en studenten helpen ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

De bibliotheek pretendeert de plek te zijn voor studie in alle rust en waar de scholieren zich kunnen focussen op het eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor het eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook “Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!”.

Glansrijk slagen

De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. “Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in onze bibliotheken”, aldus communicatieman Victor van Honk. “Alle scholieren zijn welkom bij ons te studeren voor hun eindexamens. Net als vorig jaar bieden wij ook dit jaar weer alles wat ze nodig hebben om glansrijk te slagen zoals stilte plekken, gratis wifi en natuurlijk heerlijke koffie.”

Kijk op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl voor meer informatie en voor de openingstijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.