Ugur Pekdemir is sinds 1 april directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht. waarvan het regionale hoofdkantoor in het Stadshart lig. Hij volgde Eric Lücke op, die per 1 maart is benoemd als kringdirecteur binnen Rabobank. 

Ugur Pekdemir (51) was de afgelopen negen jaar directievoorzitter van Rabobank Noord-Kennemerland, met als hoofdkantoor Castricum. Hij ziet Amstel en Vecht als een prachtige vervolgstap. Als directievoorzitter gaat hij zich inzetten voor het versterken van de regio op zowel financieel als maatschappelijk terrein.

“Door betrokkenheid middels kennis, netwerk en geld steunen wij de lokale samenleving. Ik ben benieuwd waar de behoefte ligt en hoe ik als nieuwe directievoorzitter een bijdrage kan leveren”, zegt Pekdemir.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.