De Seizoensprogrammering 2018-2019 staat sinds deze week (zichtbaar, maar nog niet bestelbaar) online op de website van Schouwburg Amstelveen. Komende weekend valt de Seizoensbrochure op de mat bij bezoekers, die de afgelopen twee seizoenen tijdens de vroegboekperiode kaarten hebben besteld.
Zaterdag 19 mei om 10.00 uur start de online voorverkoop die duurt t/m 10 juni. Snelle bestellers krijgen tijdens de voorverkoop 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen. Bovendien betalen zij maximaal € 10,00 transactiekosten per bestelling  (normaal € 1,00 per ticket).

Veelzijdig

De programmering voor het nieuwe seizoen is weer een kleurrijk en veelzijdig palet aan toneel- dans- en muziekvoorstellingen. Vooral de genres cabaret, toneel en jeugd/familie zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Van de vele cabaretiers als Bert Visscher, Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp en Arjen Lubach, die in het komende seizoen Schouwburg Amstelveen aandoen, is Paul de Leeuw de eerste op dinsdag 2 oktober met zijn gloednieuwe show ‘Vette Pech’.

Knotsgek

Het genre toneel omvat heel veel en zeer van elkaar verschillende voorstellingen. Zo ontvangt de schouwburg Anne Wil Blankers, de grande dame van het Nederlandse toneel, op vrijdag 19 oktober. Zij vertolkt de hoofdrol in het iconische toneelstuk Driving Miss Daisy.

Op vrijdag 26 oktober staat Jandino Asparaat in diezelfde grote zaal met een knotsgekke klucht rond Judeska. Tommie Christiaan beklimt het grote podium met zijn eerste eigen theatershow In een ander licht vol Nederlandstalige liedjes. Voorafgaand aan de reeks van ruim 50 jeugd- en familievoorstellingen opent de schouwburg op zondagmiddag 30 september het culturele seizoen met het Kunst & Kids Festival voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar in Amstelveen en omgeving. Voor alle informatie over het nieuwe theaterseizoen en kaarten: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.