In het kader van de door stichting Tpodium geprogrammeerde serie ‘Jazz in de Buurt’ treedt vrijdag 4 mei in ‘Villa Randwijck’ aan het Catharina van Clevepark 10 The New Conrad Miller Trio op.

Het bestaat uit Coen Molenaar (piano), David de Marez Oyens (contrabas) en Enrique Firpi (drums). Hun repertoire bevindt zich tussen swing & funky jazz, latin, bossa-klanken en syncopische ritmen.

Coen Molenaar (piano) is een echte All-Round muzikant, componist, leraar en producent die ook wereldwijd werkt met een breed spectrum van stijlen zoals Jazz, Fusion, Dance, Funk, R & B, Rock, New-Soul.

Basgitaar

David de Marez Oyens werd geboren in Hilversum, in een gezin waar muziek een centrale rol speelde. Hij begon op zesjarige leeftijd met pianoles, gevolgd door hobo, basgitaar en contrabas. Met zijn eerste bands speelde hij vaak op de basgitaar een combinatie van Latin, Jazz en Rock, in een trend anticiperend op de latere ‘Fusion’.

Coen en Enrique speelden jarenlang met de Amerikaanse Jazz-zanger Deborah Carter. David en Coen toeren nog steeds met de legendarische Jan Akkerman. Davids interesse in de ‘Rhythms of the World’ sluit naadloos aan bij de rijke wereld van ritme van Enrique. De kans om een lang bestaande wens, om samen te spelen in deze setting, te vervullen kwam tot stand toen het Duitse Label ‘Mochermusic’ uit Stuttgart het trio uitnodigde om een CD op te nemen.

Latin

Top drummer Enrique Firpi komt van Uruquay en is ongetwijfeld de inspirator van het Latin-deel van het repertoire. Het gebruik van Zuid-Amerikaanse ritmes en harmonieën in combinatie met traditionele jazz, blues en soul resulteren in twaalf lyrische en impressionistische originelen.  Een mooie mix van Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba, Vijay Ayer en Brad Mehldau is te herkennen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VlCJgIzWDTI

 

Entree zaal: € 10. Clubleden/Studenten € 7.00. CJP & Stadspashouders € 5.00 (incl. gratis drankje). www.tpodium.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.