Bridgeclub BRIVEA zoekt weer een aantal nieuwe leden. De club speelt in De Meent (Orion 3) op maandagavond om 19.30 uur (tot ongeveer 23.00 uur). Het is een heel leuke club, waar vooral gezelligheid voorop staat, meldt het bestuur. ‘Maar we vergeten niet dat we ook onderling een competitie spelen met promotie- en degradatiekansen.’

Er zijn ongeveer 70 leden en men zou dit aantal best willen verhogen. Wie geen partner heeft, kan hierbij worden geholpen. Het niveau binnen de club is heel divers.

Na afloop van het bridgen wacht men gezellig samen op de uitslag en voor een aantal van de bridgers volgt nog een genoeglijk samenzijn met een drankje en een hapje bij de bar. Aanmelden bij Nicolette van der Woud via tel.nr. 06-20504024 of via e-mail nicvanderwoud@gmail.com. Maar natuurlijk kan men ook komen kijken of het wel bevalt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.