Onder de noemer ‘Aalsmeer Zingt’ vindt 12 mei (20.00 uur) in de Dorpskerk te Aalsmeer een concert plaats met koor- en samenzang. Het christelijk mannenkoor Eben-Haëzer uit Katwijk verleent medewerking.

Het mannenkoor zingt onder leiding van Hugo van der Meij, die ook vleugel en orgel speelt. De begeleiding op piano en orgel wordt verzorgd door organist Hendrik van Veen. Beide musici zullen tijdens dit concert ook van zich laten horen door instrumentale intermezzo’s en improvisaties. Uiteraard is er ook samenzang.

Kaarten zijn voor aanvang in de kerk aan de Middenweg 4 verkrijgbaar à €  12,50  (t/m 11  jaar €  5). Vrij parkeren in de nabije omgeving van de kerk. Voor verdere informatie zie www.zingenenzo.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.