Er staan twee lezingen van docent en Engelandkenner Andrew Hypher op het voorjaars-/zomerprogramma van de Volksuniversiteit. Respectievelijk op de zaterdagen 12 mei en 9 juni om 14:00 uur.

Hypher neemt de bezoekers op 12 mei mee langs de verrassend mooie en gevarieerde zuidkust van Engeland. Met de beroemde witte kliffen en keistranden in het oosten, overgaand in ruige grijze rotsen en zandbaaien in het westen, omgeven van exotische bloemen en palmbomen.

Op 9 juni neemt Andrew Engeland in de tijd van Shakespeare onder de loep. Shakespeare leefde in een periode waarin de Engelse taal nog sterk aan het veranderen was, de absolute koninklijke macht heerste, maar Engeland ook op de drempel van culturele bloei stond. Een fascinerend tijdperk.

Prijs: € 12,50. Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.