Zoals eerder gemeld laat ook het cultuur- en ontmoetingscentrum Anna (voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22) zich in koningsnacht niet onbetuigd. Donderdag 26 april wordt daar van 20.00 tot 01.00 uur een Deense party gehouden. DJ Lethamian ‘draait’ dan.

‘De avond begint soft en chill-out en zal tot een apotheose komen met classic house muziek’, beloven de organisatoren.  Entree is gratis.

Zaterdag 5 mei vieren De Naeckte Brouwers er Bevrijdingsdag (15.00 tot 23.00 uur) met een bierfestival ter ere van de saisons, een oorspronkelijk van het het platteland van Wallonië en Noord-Frankrijk overgewaaide  bierstijl.

Tijdens het Saison festival worden 20 verschillende saisons van 14 lokale en/of bevriende brouwerijen getapt. Ook zijn er begeleidende muziek en lokale en ambachtelijke hapjes. Ook daar is de entree gratis.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.