Op initiatief van de tot de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk Nederland (OPKN) behorende Pauluskerk wordt op zaterdag 5 mei weer een Kidsfeest gehouden in ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129. Dat is bedoeld voor kinderen van vier tot en met 10 jaar.

Die kunnen van 10.15 – 12.00 uur naar een Bijbelverhaal luisteren, liedjes zingen, knutselen, kijken naar de poppenkast en er is een sketch. Het Kidsfeest is gratis. De ouders mogen erbij blijven, wanneer ze dat willen. Meer informatie bij Ineke Paul, telefoon 020-6454074. Of kijk voor meer informatie op de website kidsfeest.weebly.com.

Ook alvast een vooraankondiging voor het zomerkidsfeest van woensdag 29 t/m vrijdag 31 augustus.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.