De Cascobouw van het voormalige V&D-pand in het Stadshart, dat nu gereed gemaakt wordt voor Hudson’s Bay, is gereed. De buitenkant is zo goed als klaar (met uitzondering van de aansluitingen naar de parkeergarage) en ook in het pand zijn alle voorzieningen aangebracht die straks nodig zijn voor de winkel, werd aan de omwonenden door het bouwteam gemeld.

Met de voorzieningen voor de winkel worden onder meer zoals liften en roltrappen bedoeld.

Binnenkort zal de huurder (Hudson’s Bay) starten met de afbouw en inrichting van het warenhuis. “Zodra er meer bekend is over de planning, zullen wij dit delen met de buren”, schrijft de bouwer aan de omwonenden. Onlangs werd bekend dat de vestiging van Hudsom’s Bay in Amstelveen vertraagd open gaat, namelijk volgend en in plaats van dit jaar.

In de komende maanden gaat men verder met de bouw van de parkeergarage en de appartementen die daar bovenop komen, Het gebouw krijgt steeds meer vorm, de verdiepingen worden langzaam zichtbaar. De garage is straks toegankelijk vanaf de Meander en er is plek voor 455 auto’s, verdeeld over 7 lagen.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.